tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vauvan ensimmäinen välipuku ja muuta kuulumista =)





Kesä putkahti viikonloppuna vihdoinkin ja koivut saivat hentoisen lehden <3.Etu- ja takapihalla isännän avustuksella  saatu kukkapenkkejä siistimmiksi ja ruusutkin siirtyi aurinkoisemmalle paikalle.Kovin oli tämä talvi vienyt outoudellaan kukkia "ulos" Inkalilja ja Apinankukka olivat mädäntyneet täysin ja löysin yhden josta ei viellä tietoakaan mikä se voisi olla sain ruukkuun pelastettua.No kesä näyttää... Paljon taas siemenistä kylvin mutta kuten joka vuosi,liian aikaisin ja sisällä sitten venähtivät,kaatuivat ja kupsahtivat.....

Viime viikko olikin sellainen koe-labra ym viikko ja on tullut käytyä läpi runsassuolaiset dieetitkin kuin paastot ja pillerijututkin ja nyt odotellaan vastauksia jotka ovat luultavasti jo ensi viikolla tähän aikaan tiedossa..

Viime perjantaina valmistui sitten tämä puku,viikko siinä meni,välissä reilu vuorokausi kun oli mummin muksut käymässä niin ei uskaltanut tehdä ettei kavennukset ja muut laskut mene sekaisin siinä pyörityksessä =)
Eli Hipsulle välipuku mallina http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=1233

lankana käytin Novitan Veera-lankaa,settiin tuli lisäksi myssy ja tumput....

ja töppöset neuloin täältä blogista nappaamalla ohjeella http://ristirasti.blogspot.fi/2014/02/vauvan-tossut.html

Puvun sitten koristelin sydämillä jotka virkkasin täältä nappaamalla ohjeella http://pikkuinensydan.blogspot.fi/2011/06/virkatun-sydamen-ohje.html

Eli monesta ohjeesta yhdistellen sain tämän koottua vaikka alkuun tuntui ettei tuolle langalle löydy millään ohjeita mutta onneksi löytyi tuo Novitan ohje jota soveltaen se sitten valmistui... Loppulangasta tulossa Vauvan Isosiskon omalle vauvalle (nukelle ) oma puku kanssa =) ja kaavoja piirrellyt jo ommeltaviin vaatteisiin. Tälle oikealle Pienokaiselle ei vaatteita tarvitse onneksi ommella kun niissä oltavakin paljon tarkempi ja huolellisempi ja kun tuo ompelu ei niitä minun vahvimpia puolia oooo..... ;)
Tästä kirjasta kaavoja olen piirrellyt ja toivotaan että onnistun muutaman vaatekappaleen tekemään =)


Sängynpeittoon valmistunut jo kaksi lappua ja eilen kokeilin miten ne kiinnitän ja parhain vaihtoehto osoittautui virkaten nurjaltapuolen... malliin olen niin tyytyväinen että ei sanoa voi mutta aikaa vie kun yhteen lappuun menee melkein 4 päivää mutta teenhän siinä välissä kyllä muutakin =)

Tähän loppuun laitan kyllä suurella riskillä kuvan tyttäristäni jotka Pääsiäisen pyhinä olivat käymässä ja vanhin tyttärestäni (tuleva Äitiliini) opetti pikku siskolleen neulomisen saloja =)


 Kohta on Vappu joten kaikille 
ILOISTA VAPPUA JA AURINKOISTA KESÄN ODOTUSTA <3

kommentithan olis kivoja =) 



Ei kommentteja: