keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

PEITTOJA PEITTOJA paloista taas... =)

PEITTOJA JA MUITA KUULUMISIA....
 
KEVÄT JA PÄÄSIÄISTERVEHDYS <3





 Löysin eilen vuosia kadoksissa olleen sängynpeittomallin,olen etsinyt sitä vaikka mistä ja yrittänyt löytää netistä ja kysellä fb.n ryhmistä mutta en vain onnistunut löytämään ja kokeillut monia malleja mutta kesken jäävät kun ei vaan iske tehdä loppuun kun tätä haaveillut jo nuoresta =)
No vihdoin löytyi romukopasta joka jonkin muuton jäljiltä viellä ollut vuosia tutkimatta ja mitä kaikkea muuta sieltä löytyikään ..... aarteitakin =)
No siitäpä paikasta unohtui Afrikankukat ja muut ja peiton teko alkoi,valkoisesta kalastajalangasta pitkällä projektilla parsängynpeitto itselle....
Afrikankukista olen yhdistänyt jo kaksi kerrosta virkaten ja taidanpa loppuihin siirtyä neulaan ja lankaan,eipä ollut yhtä helppoa kuin Isoäidin ruuduissa vaan semmoista kääntämistä ja vääntämistä että helpompaa varmaan ommellen =) No tämä peitto jatkuu aina viluisten päivien helppona työnä ja kiirehän ei ole kun ensi kesälle valmiiksi saisin =)
Tässä viellä kaksinkerroin kuvattuna =)

Kastemekkokin edennyt taas muutaman kuviokerroksen verran ja tälläkin aikaa syksyyn niin kiirettä ei ole.... vaikka kun usein niin ajattelee niin huonosti usein käy... tulee kiire...... =)

 Tämän liinan virkkasin parina päivänä Mian Anoppilaan Pääsiäistervehdyksenä kun he siellä nyt käväisevät ja sitten tulevat tänne,Mummi saa mussukat kylään. Kun nyt vain vointi paranisi että jaksaisi. 6.5 aika polille ja taas on olo niin voimaton ja hirveä että toivoo vain ajan kuluvan nopeaan nopeaan ja äkkiä.... Viikolla sain keploteltua labratulokset itselleni ja järkytys hirveä kun selvisi kuinka arvot voi niin pielessä olla ja pahinta kun sain huomata että valkuais/proteiini arvo oli neljä kertaa suurempi kuin sallittu ( 695 kun sais olla alle 150). Nyt lauantaina alkaa melkoinen dieetti labrakokeita varten,joudun syömään 4pv eli pääsiäisen yli 15g suolaa päivässä,Pojan kanssa laskettiin että jos söisin normisti 5g ruoassa niin 300g sipsipussi toisi vajaan 5g niin sitten pitäisi viellä teelusikallinen suolaa liottaa nesteeseen ja juoda... Huoh.....
No jään odottamaan polikäyntiä ja toivottavasti jo vastauksia..

Nyt Pääsiäiseksi ajattelimme lähteä mökille mutta mieheni ehdotti ettei lähdettäisi kun oloni taas tällainen ja enhän malttaisi siellä levätä vaan innostuisin taas viemään loputkin voimani, Vapuksi lupasi jos jaksan vain suinkin =) Myönnyin kyllä mutta pikkusen harmittaa..... =(

Nyt taidan lähteä viemään nuo taimet ulos karaistumaan kun aurinko paistaa ja samalla saan päivälenkin kun ravaan ulos ja sisään noita kukkasia kun tuli taas laiteltua =) Seuraavaan päivitykseen niistä sitten =)

NYT KAIKILLE ILOISTA JA MAKEAA PÄÄSIÄISTÄ <3

 


1 kommentti:

Seijasisko kirjoitti...

Iloista pääsiäistä!