Neulonta

Neulon enimmäkseen syksystä alku kevääseen. Syksy alkaa useimmiten villasukilla ja siitä sitten muuta isompaa. Olen neulonut myös liinoja mutta nyt kun näkö heikkeni ohjeen seuraaminen oli vaikeaa mutta nyt on uudet lasit ja mahtavia mallejakin löytynyt joten.. Mutta tässä muutamia neuleitä näin ensi alkuun.....

 Neuloin ihan perusvillapaidan itselleni Novitan Jussilangasta,olen vain melkoinen vilukissa niin ajattelin itsekkäästi itseäni....
 Tässä tulossa myös itselleni Novitan Nalle langasta villatakki pyöröpuikoilla....
Villahaalarit mummun mussukoille Sisko ja Veli <3 Neulottu Novitan Nallesta.

Tässä pikku pipoja joita neuloin viime syksynä hyväntekeväisyyteen...


Neulottu suuri ruokapöydän liina jonka olen neulonut vuosia sitten,raskas ja työläs tehdä loppuvaiheessa mutta monet juhlat on tämäkin liina nähnyt..


Viime keväänä neuloin torkkupeiton yhtenä kappaleena mökille. Lankana 7 veljestä ja puikkoina käytin 5 kierrepuikkoja.. Tyynyt samaa lankaa. Raidat tulivat peittoon kun kaksi kerää oli hieman eri sävyä =)

 Pikku Prinsessalle villapuku noin pari vuotta sitten  <3
Tässä odotellaan viellä tulevaa mutta pikku veikkahan sieltä sitten tulla tupsahti  <3
  Villatakki itselle 7-veljestä takki jonka halusin,valmistui en tykännyt,liian raskas,purin pois ja nyt haaveissa neuloa uudelleen Nallesta kevyempi =)
Pikkuisille lämmikettä mummilta <3
   Pari vuotta sitten neulottu pusero villapaita setti itselle mutta jäi liian isoksi ja nyt kaapissa odottaa purkua.. Lankana jokin Lidlin lanka..
Poikamme häihin neulomani puku,pikkumekko ja villatakki. Kuvassa kuitenkin juhlinnan jälkeen joten ei ihan kuosissaan =). Lankana Lidlistä ostettu jokin kullan hohtoinen lanka.
 Itselle neulottu pusero jokin Novitan ihana lanka jota valitettavasti ei enää saa,mahtavan pehmeä ja mukava neuloa.
 Tyttärelle Novitan Purosta neulottu tunika viime syksynä.
 Päiväpeitto Minni langasta.....

Malli on saatu luvalla hieman muunnellen... /http://annelinkasityot.blogspot.fi/ aiemmasta blogista. Minni langan valmistus on lopetettu ja peitto kesken reunoja odotellen kunnes löydän sopivan sävyn ja langan paksuuden peittoon.
Ei kommentteja: