tiistai 12. marraskuuta 2013

Käsitöitä ja Mökkeilyä yms päivitelty sivuilleen... =)

Tämän poikamme perheen uusimman tulokkaan kuvan myötä toivottelen taas tervetulleeksi ne jotka tänne eksyy.. =)
Tänään olen saanut hiukan enemmän aikaiseksi elikkäs noille sivuille saanut päiviteltyä hiukan uusimpia kuvia tekosistani ja elämästäni. Seuraavaksi alankin kaivelemaan sitten koneen kätköjä kansioita ja etsimään vanhempia kuviani. Nuo äskeiset olikin helppoja kun kännykän kuvista sain laitettua =)
En tiedä miksi en saa tälle etusivulle mahdollisuutta kommentoida kun noille muille sivuille se onnistuu,täytyy vain yrittää penkoa tai huutaa Miimuskaa apuun jolla oma blogi on myös täällä. Hän onkin sellainen koru ja kakkutaituri ja onnistuu muukin käsillä tekeminen... http://miimuskankoti.blogspot.fi/

Mutta minäpä taidan taas alkaa metsästellä kuvia lisää ja päivittää samalla tuonne linkit omista edellisistä blogeista niin ei nyt kaikkia kuvia tarvitse esille tännekin laittaa vaan kiinnostuneet vöi käydä niitäkin kurkkailee =)
 Mutta Kiva kun käväisit,kommentoimaan en pyydä tähän (sivuillehan voi halutessaan ) kun en tuota ongelmaa viel oo ratkaissut.... =)

1 kommentti:

Kukkaislunta kirjoitti...

Hei Seija!

Vierailin blogissasi, hyvältä näyttää, aika vääntämistä tämä blogin muokkailu, joskus tuntuu, ettei millään hoksaa kaikkea. Iloisia hetkiä blogisi parissa!

Terv hannele