maanantai 11. marraskuuta 2013

HIEMAN ALKUUN ESITTÄYTYMISTÄ 

Niin, minullahan on ollut blogi aikoinaan tuolla vuodatuksessa blogi joka sitten hävitti kuvani ja niinpä siirryin sitten tänne ja aloitin blogin mutta kuinka ollakkaan jostain syystä sinne ei pääse tekstiä laittamaan ja muokkaamaan niin päätin viellä kerran yrittää täällä.
 Olen siis tällainen 49v mummeli,käsityöt ne on olleet minulle aina tärkeä osa elämää lasten,miehen ja kodin lisäksi. No nyt kun lapset lentäneet pesästä aikaa on ja lapsenlapsetkin suht kaukana niin eivät kovin usein pääse käymään niin sitä enemmän lankaa kuluu ja kangastakin. 
No nyt keväällä saimme vuokrattua Ihanan pikkuisen vanhan mökin Jukojärven rannalta ja kesä kului siellä touhuten pihalla,kunnostaen paikkoja ja rentoutuen....
 Käsitöistäni yritän saada tehtyä omat sivut jokaiselle kun ensin opettelen tämän blogin laatimisen uudelleen kun edellinen kerta jo unohtunut ja jos en osaa niin sitten on laitettava muksut asialle... Nyt taidan taas alkaa opetella ja muokkaamaan tätä blogia =) saa nähdä mistä löytyy ja mitä löytyy... =)

1 kommentti:

Miiuska kirjoitti...

Täällä ootellaan jo kovin kesää ja mökille pääsyä- ja varsinkin vaappu vaappu tunnetta ;)