maanantai 18. marraskuuta 2013

VIIKONLOPUN JÄLKEEN.....

Löytyy taas pakastimesta pullaa =)
Niin taas viikonloppu hujahti kera Einon raivoamisen ja lauantaisen korvapuustien leipomisen ja hyvähän se täällä oli isoäidinneliöitä virkata sisätiloissa kun jotkut joutuivat myrskyvahinkoja korjailemaan. Meillä ei onneksi mitään kaaosta tullut mitä nyt netti ja tv pätki mutta eipä niihin maailma kaadu =)

Eilenpä aloin yhdistellä noita lappusia ekaa kerrosta kun ajattelin että kun en tykkää oikein yhdistelyistä ja päättelytöistä saatikka käsinompelusta =) niin yhdistän kerrokset aina kun tarpeellinen määrä lappusia. Ensin kokeilin virkata perinteistä nurjaltapuolen ja pyh ei kiva... Sitten etupuolelta että jää se harjanne mutta liian korkea... kääk.. alkoi suututtaa ja ompele en......!!!!
Mutta sitten ajattelinkin kokeilla että nurjat puolet vastakkain ja virkkaan piilosilmukoilla lappujen sisemmillä silmukoiden langoilla ja siitä tulikin tällainen. Pikkuisen jää koholle mutta ei niin paljon kuin edellisessä kokeilussa ja hiukan muistuttaa pikkupalmikkoa eikös .... =) Langoissa hiukka tuli värisävyn vaihtoa kun Jussi beige loppu ja otin tilalle /-veikan beigen mutta haittaa mitään..

Päivittelinpä äsken taas tuota laihdutusblogiani ajantasalle,vuosi siinä melkein vierähtikin,mutta taas löytyi salasana =)     http://laihdutusleikkaus.vuodatus.net/     sinne aamu menikin kun kuvia ja tekstiä tuli solkenaan ja sittenpä innostuin lukemaan muidenkin tarinoita =). Mikäs sen sujuvampaa luin läppäri eteen virkkaus käteen ja mukava asento sohvalla =)

Huomenna tulee nämä kaverit hoitoon
joten huomenna onkin sitten ulkoilupäivä useaan otteeseen ja jos pääsisi etsimään niitä isoja käpyjä jouluksi =) Nämä kaksi hyyyvin kilttiä ja rauhallista...krhmmmm... koirulia ovat pojan ja miniän ja lupauduin katsomaan niitä huomisen päivän,kyllähän tämä vanhin on rauhallinen hissukka mutta tuo Remu...nimensä veroinen kaveri =).

Nyt olisikin pantava kone kii ja lähdettävä työn kysely reissulle. Nykyinen työ päättyy kuun lopussa ja nyt ansaitulla 3viikon lomalla pitää etsiskellä uutta paikkaa jospa tärppäis.. peukut pystyyn ja menoksi.... 

KIVA KUN KÄVÄISIT jätä vaikka kommentti,se ilahduttaa =)

            MUKAVAA JOULUNALUS AIKAA SINULLE

Ei kommentteja: